torstai 6. syyskuuta 2012

6.9.12

Tänään vietetään meikitöntä päivää.
Tällä hetkellä yli 20 000 on luvannut tähän tempaukseen osallistua.
Itse en ole vielä meikannut.

Minua itseasiassa kehtuuttaa. Olin jo nappaamassa perus meikkitörkkeleitäni käteen, kun muistin, että tänään vietetään tosiaan meikittömyyspäivää. Siitäpä sainkin oivan tekosyyn antaa kehtuutukselleni vallan ja jättää kasvoni luonnontilaan.

Onhan se totta, että rasitamme erilaisilla kemiallisesti tuotetuilla aineilla ihoamme ja kehoamme aivan tarpeettomasti. Kieltämättä kasvot tuntuvat erilaiselle, kun ollaan nyt aivan au naturel, ei edes kosteuttavaa voidetta.

Se paha tässä on, että pitäisi ihmistenkin ilmoille mennä.. Ja minulla on kamalan iso, ja kipeä näppylä naamassa. Kuitenkaan, ihan tällaiseen en kyllä ole koskaan ryhtynyt. Suosin ennemmin kevyttä ja hengittävää linjaa. Miltähän nuokin kauniit kasvot näyttävät ajan saatossa.

Tuolla naamakirjassa, johon en itse ole vielä naamaani kirjannut, on aika paljon miehiä osallistunu tähän kampanjaan. Hei kamoon!
Miehet on kyllä oikein komeita ilman mitään voiteita ja rajauskyniä. Miehillä on ihan kivat kulmakarvat, ei niitä tarttee ees nyppiä. Mikäs niillä on ollessa yks päivä ilman meikkiä!
Vai mitenkä se oli..

Juup. Taidan nauttia tästä fressistä olosta, ja luottaa siihen, että häpeilemättömästi peittelemättön näppylä kyllä kiinnittää huomion. Saatanpa tavata jonkun niistä mukavista ihmisistä jotka katsovat asiakseen kertoa, että naamani on puhjennut kukkaan. Se on perin ystävällistä, saatanhan olla sitä tyyppiä, joka ei katso peiliin, eikä yksinkertaisesti tiedä, että naamassa on klyyvariakin suurempi näppy tai huulessa kipeä, epämiellyttävä yskänrokko (jota ei nyt juuri onneksi ole). Saattaisihan olla, etten ole huomannut.
Joten luotto huomion kääntymiseen meikittömästä ja valkeasta hipiästäni muihin, kiinnostavampiin seikkoihin on kova.

Fressiä päivää<3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti