lauantai 15. syyskuuta 2012

Viikko pulkassa

Mukava viikko alkaa olla takanapäin, ja uusi aluillaan. Tässä syyskelien saavuttua, sitä alkaa jälleen heräillä, paitsi niihin kynttilöihin, myös kaikenlaiseen muuhun hämärähommaan:)

Käsityöt alkavat poltella, ja valmista on tullut yhden Pikkuemännän sukan verran, toinen on sitä kuuluisaa aloitusta vaille valmis. Myös leivontapuuhat alkavat jälleen kiinnostaa astetta enemmän.

Muffinssit eivät ole koskaan olleet minun juttuni, mutta nyt löytyi resepti, jota en valitettavasti halua jakoon laittaa, mutta meillähän näitä saa;)


Etualalla tässä ihanat mausteiset omenaiset kuppikakkuset.
Taka-alalta löytyy uudet lempparit.




Tässä näitä ihanaisia vähän lisää. Täytyy sanoa, että nyt kekkasin näihin kyllä ihan ravintolan jälkkäritasoisen kikan:) ihanaa. Alkaa oma luovuus heräillä.

Testailin eilen uusia suolaisiakin herkkuja, mutta minusta ne vaativat vielä kehittelyä, en oikein eilen ehtinyt brassailla, kun oli kiirus leffaan tyttöseurassa:)

Tänään olisi ollut aivan upea liikuntapäivä tässä kaupungissa, ja ilmaisia jumppia tarjottiin monipuolisesti. Itse en päässyt mukaan liikkumaan, sen verran tämä flunssa vaivaa, etten viitsinyt lähteä jäseniä kipettämään. Ahkerasti on tullut ihan jo toisten takia käsidesiä hölväiltyä ettei tauti menisi ainakaan sitä kautta eteenpäin. Ikäänkuin lämpimänä kädenpuristuksena;)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti