keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Tervehdys!!

 Täällä aloittelee uusi bloggaaja :) Tervehdys kaikille ennestään tutuille ja uusille tuttavuuksille! Täällä vietetään ihanaa pakkaspäivää, virallisten tietojen mukaan pakkasta on kirpeät -29c hrrr... 

 Ihan aluksi lienee paikallaa selventää hieman Blogin nimeä..
 Pähkäilin tässä aikani koko bloggausta. Kysyinpä vähän vinkkejäkin nimeä varten. Kuitenkin, jälleen kerran, ihanimmat asiat löytyvät omasta arjesta. Tänä aamuna nimittäin,  poitsu löysi askartelua varten jemmaamani paksut pahvirullat, ja aikansa niihin huhuiltuaan hän sai neronleimauksen. Isi auttoi teippailemaan rullat pahvisen tuen kanssa toisiinsa ja niin syntyi kotitekoinen autorata johon kuuluu myös tyynyjä, kartonkikirjoja, pakkauksessaan oleva leikkimatto ja melamiininen ruokalautanen. Voi riemun päivää!!
 Tuossa nuo meidän ihanat pojat nyt sitten leikkivät tasaveroisina kaveruksina, kehitellen uusia linjoja ja kaaria rataan. Jo on suloista. Siitä siis nimi, KIKATUSTA, sillä kikatusta täällä tosiaankin taas kuuluu, ja iloisia kiljahduksia. Toivottavasti tuo riemu jatkuu edelleen, sitten sitä jaksaa taas ne myrskynpoikasetkin ;)

 ..ja tarkoitusta. 
 Ideana on kertoilla hieman omasta arjesta ja työstäni. Aloitin loppuvuodesta Energetix-magneettituotteiden esittelijänä ja aikomuksena on jakaa näin saamaani palautetta ja kokemuksia eteenpäin. 
 Kyllä miulla eilen vähän meinas suupielet nykiä ylöspäin kun tuli ohjeistusta sosiaalisesta mediasta ja siihen suhtautumisesta, just kun mie olin aatellu alkaa bloggaamaan :D jälleen ajantasaista neuvontaa!

 Jaa'a, nyt täällä kuuluu jo vähän kiljuntaakin, heräsi nimittäin aamunokosiltaan tämä meidän pikkuneiti. Se lienee nyt sen merkki, että on äidin aika jatkaa päivän touhuja ;)


Ihanaa pakkaspäivää kaikille <3

1 kommentti: