torstai 2. helmikuuta 2012

Opintiellä..

 Oppiminen se ei koskaan lopu. Tänään hakiessani eskarilaistamme mietin, kuinka monta kertaa olen eskarin alun jälkeen oikein taapertanut tuon matkan edestakaisin.. edestakaisin. No, ainakin se upea seikka tuohon reippailuun sisältyy, että aina puolet matkasta on hauskaa juttuseuraa!
  Kuten olette varmaan huomanneet, vaihtuu tämän blogin ulkoasu tiuhempaan kuin monella sukat ;) Tämä on tosiaan yhtä opettelua, ja paljon on vielä muutosta kaipaavaa.
  Välilehtiä olen nyt päässyt lisäilemään, ja myös niille voi omia kommentteja heitellä. Teealta sainkin jo mukavaa asiakaspalautetta. Yhteydenotto sivulle jättäkää hyvää harkintaa käyttäen omia yhteystietojanne. Innokkaita uusia emäntiä varten perustin oman sähköpostiosoitteen jonne voi turvallisesti tietojaan lähettää ja sopia esittelystä. Sitä kautta voi myös ottaa yhteyttä, mikäli haluaa tehdä irtotilauksen.
  Ansioille-sivulla kerron esitteljän työstä ja palkkauksesta, rohkeasti sitä siis tutkimaan.

  Kyllä tässä hiljalleen alkaa toivo voimistua pakkasen hiipumisesta! Nyt alkaa tämä sisälläolo riittää. Meidän pienin emäntä tuli eilen illalla kuumeeseen, joten nyt ei oikein pääse isompienkaan kanssa ulos. Naapurissa onneksi riittää kiinnostusta meidän lapsiin:) siellä ovat piipahdelleet ahkerasti ihmettelemässä kun ensin yhdestä huoneesta lähti pois tapetit, nyt se on maalattu ja pian lienee uuden tapiseerauksen aika. Lupasin mennä aamulla auttelemaan - vaikka vieläkin kärsin oman remontin jälkeisistä "ylimyrkytysoireista".



Yrittäkää keksiä kivaa pakkaspäiviinne ja pitäkää varpaat lämpiminä<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti