maanantai 27. helmikuuta 2012

Tervetuloa verkkokauppaan.

Kuten otsikko kertoo, nyt se verkkokauppa sitten vihdoin on pystyssä:)


Syy kaupan nimeen on, se että ehkä tämä jää ja muistuu paremmin mieliin.. ehkä :)

Tämän verkkokaupan kautta saat tilata haluamiasi tuotteita suoraan kotoasi silloin kuin sinulle sopii.
Mikäli sivu aukeaa esim. saksaksi, oikeassa yläreunassa on kielivalikko!!!

Tervemenoa tutustumaan! Kirjautukaa rohkeasti sisään. 
Ensimäisen tilauksesi yhteydessä saat kortin jossa on asiakasnumerosi.

Kaikenlaista uutta on tullut siis jälleen opeteltua..
Serkkulassa olin myös käsityöopissa. On esimerkiksi tuo virkkaustaito jäänyt sinne ala-asteen tasolle, joka ei kohdallani ollut kummoinen - johtuen hyvin pitkälti ilmaisemastani kiinnostuksen tasosta rättitöihin.
Sainpa nyt kuitenkin kipinän kokeilla, ja niinpä oman innon ja maltillisen opettajan siivittäminä olenkin yltänyt melkoisiin saavutuksiin (HUOM! Omalla mitta-asteikollani).

Tässä tämä ohjauksessa tehty tuotos.
Alussa oli niin hirrween tiukkaa käsialaa, että!


Tavoistani poiketen, en ole ollut itselleni kovin ankara -jos ollenkaan. Yritän nyt oppia, ja tällaiselle kaikkihetijanyt-tyypille se tarkoittanee sitä kylmää tosiasiaa, että lankaa kuluu. Katsotaan parin vuoden päästä missä pisteessä ollaan, vai onko koukku viety tienvarressa omassa katoksessaan nököttävään muoviboksiin, raivonpuuskan iskiessä sitä pahalaista kun ei saa edes näppivoimin poikki.

Jokin käsityö tuntuu olevan koko ajan meneilllään, pienempiä virityksiä tosin, mutta tuleepahan valmista. Jos minä otan jonkin suuremman projektin, on sangen tarkkanäköistä, ja taloudellista ennenkaikkea, olla ostamatta yhtä kerää enempää. Ei se valmistu kuitenkaan. Ja innostuttuani jostakin kokopitkästä, sanotaan nyt vaikka virkaten, valmistettavasta vaatteesta (jaa'a, tosiasia on että ei edes tarvitse olla kokopitkä), ja innostuksen tuottaman päättäväisyyden turvin, kantaisin kotiini kerätolkulla jotain upeaa lankaa. Lopputulema olisi joka tapauksessa se, että seuraavat vuodet sukkien väri ja laatu olisi siitä hetkestä selvillä, kun kassaneiti höylää korttiani lankaostosten kruunaukseksi.

Enpä siis aseta rimaa tällä kertaa ylös ollenkaan, tulee mitä tulee, vaikka se surullisen kuuluisa tuluspussi.

Tässä kotona tehty tuotos johon olenkin jo tyytyväisehkö.
Tämä on syönyt sisuksiina pienessä lasikipossa olevan kynttilän ja kuvitetun tulitikkurasian ja pussi matkaa huomenna kaverille viemiseksi :)


Kuntoiluharrastustani olen sentään jaksanut jatkaa sitkeästi viikosta toiseen.
Kyllä tänään tosin meinasi usko loppua kahvakuulaa heilutellessa ja sen jälkeen reisiä pumpatessa ja pakaroita rääkätessä. Sen verran tämä flunssailu on voimia verottanut, mutta olo oli hyvä suunnistaessani takaisin kotiin, ja loppupäivä onkin mennyt näitä omatekoisia painoja nostellessa, nytkin yksi lupsuttaa tuttia sylissä ja vahtii jäähtyvää puurolautasta olkani yli.

Ihanaa viikkoa kaikille
muistakaahan valita kyselyssä mieluisin koru!
Verkkokaupassa asioiville julistan pian kotioloissa tapahtuvan arvonnan :)
Siihen osallistuvat kaikki siellä asioivat tästä hetkestä alkaen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti