perjantai 20. huhtikuuta 2012

Varkaus

Keväisiä terveisiä Varkaudesta!
Olimme eilen toisen Energetix esittelijän kanssa pitämässä esittely/myynti/rekrytointi pöytää Varkauden Prismassa. Meillä oli oikein mukava päivä, ja kiva startti vastaavalle toiminnalle jatkossa. Nyt jo kuumeisesti metsästämmekin sopivaa päivää jolloin voimme jälleen yhdessä tehdä vastaavanlaisen reissun.

Tervetuloa myös uudelle innostuneelle myyjälle sinne Varkauden seudulle! Sinne todellakin kaivataan tekijöitä, kun tarvetta olisi. Suurin osa pöydässä vierailleista ei olut kuullutkaan magneettittuotteista mitään!!

Keskustelimme aivan ihanien ihmisten kanssa. Mieleenpainuvin heistä oli eräs, lähes satavuotias rouva, jonka elämänvaiheista saimme kuulla. Itselleni koko myyntipöydän pito itsessään oli aivan uusi kokemus! Toki ehdottomasti uusimisen arvoinen kokemus:)

Pöydässä vieraili myös muutama ihminen jotka haluavat tuote-esittelyn työpaikkansa tyky/virkistäytymispäivään! Miten kiva idea! Muutenkin Varkauden suunnalle ollaan tulossa esittelyiden merkeissä:)

Itselleni motiivina tähän työntekoon on ollut se, että saisimme alkaa hankkimaan niitä omanlaisia huonekaluja kotiimme. Nyt olemme vihdoinkin saaneet uuden sängyn, jossa olemme pari yötä jo viettäneetkin, ja uusia kalusteita on lähiviikkoina tulossa.
Ihanaa saavuttaa näitä tavoitteita, ja korujen kautta näin nopeasti!

Suuri kiitos rakkaalle miehelleni, joka auliisti on myös tukenut äidin työskentelyä. Yhteistyötähän kaikki on<3 Tähän voinkin kertoa mitä Eskarilainen eilen isälleen tuumasi, kun isi sompaili kolmen lapsensa kanssa eskarin, kerhoilun ja päiväunien rumbaa:
"Nyt sie tiiät
miltä tuntuu olla ilman vaimoa
ja hoitaa kolmea lasta.
Tiiät nyt miltä äitistä tuntuu."

Uups.. onkohan "joku" joskus papattanut jotain?

Suuri kiitos vielä ystäville avusta eilen aamulla<3

Meillä on täällä taas yhtä kikatusta; Eskarilaisen sydänystävä tuli vihdoin yökylään;) Kyllä tytöillä juttua riittää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti