maanantai 1. lokakuuta 2012

Talvi haltuun:)

Minuu harmitti kamalasti kun tässä viikko sitten meni huutomahdollisuus sivu suun, kun en päässyt tietokoneen äärelle.
Kuitenkin bongasin huutiksesta ne mitä tarvittiinkin, uudestaan. Eli Pikkuemäntä oli vaille talvivaatetusta ja kenkää. Huutonetistä löytyi sekä haalari, että kengät, joissa on edelleen laput kiinni!! Ja väritkin on mieleiset.

Viking Goretex kengät
Eli tällaisissa kengissä lapsukainen tepastelee ensi talvena.

Ticket to Heaven haalari.. Voi olla kyllä kaukana taivaallsesta fiilikset, kun hikipäässä yrittää tätä laittaa vääntelehtivälle lapselle päälle.. Toivottavasti meillä ei vääntelehditä;)
Ja näin suloisen haalarin bongasin.


Tässä perheessä menee samaa rataa kuin monessa muussakin lapsiperheessä. Vanhemmille ei ole ihan äsken ostettu mitään uutta, samoilla mennään, mutta lapsille kyllä;) Ihan selvää muistikuvaa minulla ei ole, mikä oma talvivaatetilanteeni on.. Noo, sen näkee sitten;)

Kiireinen syyskuu saatiin pakettiin, ja ihanaa oli! Kerrassaan upeita kokemuksia, ja uusia ystävyyksiä<3 
Kiitos kaikille!!

Viikonloppuna, annoin yhtenä aamuna Sankarille Pikkuemännän päivävaatepinon. Sankari kuljetti sen Pikkuemännän eteen ja sanoi
Nää pitäs nyt laittaa siulle. Suostutko?

Sankari on oppinut jo, tässä hyvin tempperamenttisen naissakin keskellä, kuinka asiat esitetään. Varovasti, ja valinnanvaraa täytyy olla;)

Viikonlopun alla isi löysi lapsille mieluisan dvd:n, jonka parissa vietimmekin lauantai illan. Herkkuja ja hyvä leffa. Sama elokuva piti nähdä eilen uudestaan. Ja tänä aamuna, Sankari viipotti sama elokuvakotelo kädessään luokseni ehdottamaan, että jos katsottais aamiaisen jälkeen..
Taitaa olla meillä tänään elokuvavapaapäivä;)

Miten voikin olla taas niin hyvä fiilis:)
Taitaa syyskuu antaa pontta koko loppuvuodelle<3 on niin energinen olo. Täytyy äkkiä mennä siivoilemaan keittiöstä aamiaisjäljet pois, niin palaan ruotuun ja loppuu tämä hypetys BD.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti