maanantai 20. helmikuuta 2012

Elo täällä vaihtelee:)

Odottelin uuden viikon alkua kieltämättä hieman jännittyneissä merkeissä.. Lauantai aamuna siivoilin yläkerran makuuhuoneita (lue: yritin epätoivoisesti järjestellä rähähdyspisteseen päässeitä lastenhuoneita). Sankari pyöri siinä sänkynsä ympärillä ja peittelinkin hänet kertaalleen uudelleen unille kun vaikutti niin väsyneelle. Sittenpä vihdoin ymmärsin mistä on kyse, kuumemittari esille.. lukemat 39.1! Ei ihme että oli uuvahtanut.
Sitten kiireesti ilmoittamaan ystäville joiden lapsosia odotimme jo kovasti leikkimään, että voi olla, ettei kannata tulla tautia hakemaan :( 
Eskarilainen itki silmät päästään, mutta vakuutin, että EE pääsee meille HETI kun mahdollista!
Illalla lohduttelin Eskarilaista viemällä hänet elokuviin.

Sankari ei paljon lohduttelua kaivannut. Kun kuumelääke alkoi vaikuttaa ja lämmöt laski 38.9, alkoivat autoleikit. Vain DVD-levyjen avulla sain paikoilleen asettumaan. Kuninkaalliset kävivät onneksi tuomassa joukon erilaisia mehuja pikkupotilaalle :)

Sunnuntain pidinkin koko lapsijoukon kotioloissa, varmuudenvuoksi. 
Meillä nimittäin olisi nyt reissu sinne Tampereelle serkkuni luo, ja nyt näyttääkin sille, että pääsemme lähtemään. Sankarin kuume jäi lauantaihin, vain pikkuemäntä nuhii.

Tällainen tuotos valmistui viikonloppuna Pikkuemännälle.
Päällä tosi kaunis, tunikamainen.
Hyvä minä!
Tampereen esittely ja rekrytointitilaisuuteen toivon runsasta osanottoa, eikun puskaradio soimaan!!

Eilen sain mukavan tilauksen taas lähtemään eteenpäin, tilailin vähän malleja samalla, kun nyt on päässyt käymään niin, että olen tässä viikkojen varrella jaellut lähes kaikki esittelytuotteeni eteenpäin, uusille omistajille :) Toivottavasti niistä on iloa!

Nyt taidan organisoida väen aterioimaan, ja sitten nokka kohti Tamperetta, toivottavasti muistetaan ottaa pulkka mukaan!

Ihanaa talvista viikkoa!! Mitäs jos kävisitte pulkkamäessä, minä laskin viime talvena pulkalla eräänä aamuna yöpaitasillani.. Pistäkää paremmaksi!! Tai jos ette, niin laskekaa edes yksi mäki toppatamineissanne :) Pliis..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti