torstai 16. helmikuuta 2012

Aika menee..

 Hei kaikki ihanaiset! Uusi viikko on jo puolivälinsä ylittänyt,
ja paljon on ehtinyt tapahtua :) 
Ensinnäkin; 
Ihanaa isäkuukautta lasteni isälle!!



Keskiviikkona minulla oli tämän viikon ensimmäinen esittely, ja siitä koottuja paloja Pidetyt esittelyt- välilehdellä.

Tänään torstaina klo 18.00 alkaen on Spa Hotel Casinolla Energetix treeniklubi, tervetuloa tutustumaan ansiomahdollisuuksiin!

Tässä yksi herkku tämän hetkisen Kaunis kiitos emännälle-lehtisen tarjonnasta!
Tänään sain viettää ihanaa aamupäivää yhdessä hyvän ystäväni kanssa. Meillä on ollut tämä meidän "suhde" vähän kadoksissa pari vuotta, mutta nyt taisimme löytää sen taas ja yhtä hyvä se on kuin ennenkin:) Aika vaan meinaa ajaa ohitse. Kumpikin luotsailemme omia perheitämme suuren maailman keskellä, teemme töitä, ja kun me vielä muutimme pois samasta talosta(   ;) mikä pahinta), on yhteisen ajan löytyminen ollut niiiin vaikeaa, ettemme ole oikeasti edes yrittäneet. Voiko laiskempia ihmislapsia ollakkaan?!
No, jos tässä nyt petraisi omaa sosiaalista verkostoaan, ja yrittäisi olla enemmän tekemisissä, enemmän yhdessä<3

Pikkuemäntä se ei ota askelia vieläkään. Arka tapaus, mutta kyllä se siitä. Kohta minuu väsyttää kun se kipittää pikkutöppösillään joka paikkaa, nykyistäkin nopeammin. 
Soitin miehelleni, että ystäväni vei Sankarin kerhoon, ei tarvitse isin lähteä viemään. Julistin kellahtavani itse päivänokosille, on nuo yöunet jääneet ihan olemattoman lyhyiksi viime aikoina. Mutta, tässä sitä ollaan. Ei siis nokosilla. Mitä minä aiemmin kirjoitinkaan niiden univelkojen kuittaantumisesta..

Ihanaa päivää sinulle!!

ps. Jälkimainintana lisään oman kokemukseni Magneeteista: Olen aloittanut kuntoilun ja käynyt jumpissa nyt jonkun aikaa. Viime maanantaina jätin kaikki magneettituotteet kotiin kun menin jumppaan, ja sieltä suoraan kampaajalle. Kampaajalla valittelin kuinka reiteni olivat aivan maitohapoilla! 
Eilen valmistautuessani esittelyyn, törmäsin itselleni uuteen asiaan: Magneetit nopeuttavat palautumista ja maitohappojen poistumista!!! Todentotta. Minulla on aina ollut jumpissa magneettikoruja tai vähintään tehosydän, eikä koskaan aiemmin mennyt lihakset maitohapoille. (Olin ollut aivan samassa jumpassa, eikä ollut edes taukoa edelliseen kertaan.) 
Siinäpä siis syy, miksi maanantaina jalkani menivät hapoille! 
Korut ei jää enää koskaan jumpasta tai kuntosalilta kotiin!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti