perjantai 3. helmikuuta 2012

Pakkaspäivän huomioita

  Ei tänäänkään puhetta ulkoilusta :/ äh. Vaan kyllä kaikkein eniten käy nyt tuo meidän pikkuemäntä sääliksi, on niin kovassa kuumeessa raukka. Silmät punaisina nyyhkytteli itsensä sylissäni uneen muutamaan otteeseen päivän aikana. Voi pientä kultaa. Kyllä sitä aina toivoo, ettei lasten tarviis sairastella, ne kun menee semmosiks surkurupuleiks kun ne on kipeenä. Kyllähän sitä tietysti vähän itsekkin menee, mutta aikuinen osaa aatella, että kyl tää tästä pian helpottaa. Lapsille kaikki on niiiin lopullista aina joka hetki =D
  Tänään illalla tein pikaisen kauppapyrähdyksen eskarilaiseni kanssa. Takas tullessa meitä vastaan käveli sellainen teini-ikäinen poika joka potkiskeli pientä lumikökköä edessään kuin se olisi ollut sählypallo tms. Sitten kun tultiin tarpeeksi lähelle, poika hylkäsi kökön nopeasti tien sivuun ja vilkaisi meitä hieman syrjäkarein. Jäin miettimään sitä.
  Onko niin, että jotkut ihmiset läpi elämänsä pelkäävät näyttävänsä toisista naurettavalta? Onko aina ajateltava, mitä toiset ajattelevat? Loputon kierre.. Onko se mahdotonta myöntää, että jokainen saa olla niinkuin on, ja jos joku haluaa mulkoilla, niin se on kyllä ihan sen mulkoilijan häpeä. Potkitaan reilusti kaikki lumikökköjä edellämme jollakin kävelyreissulla ens viikolla -kun taretaan!

 Lukasin tossa kaverini blogia -oli taas ilmestynyt niin somia käsityön taidonnäytteitä että! Siitä innostuneena päätin itsekkin esitellä muutaman tekeleeni.. 


 Elikkäs. Tässä ovat tytöille virkkaamani hattuset. Liian viluiset toki tälle säälle, mutta normaaliin talvikeliin oikein pätevät, varsinkin jos on kypis alla :)


     Ja tässä vasemman puoleisesta, eli yksivuotiaan, hatusta poimittu kukkakoriste. Hieman helmiä koristeena.


    Ja tässä puolestaan oikean puoleisen hatun, jonka tein eskarilaiselleni, kukat.

Vähän vastaavan hatun virkkailin itselleni, mutta kukkasomisteella. Anoppi ihastui siihen, joten koristelin hänelle hiukan eritavalla. Täytyy sanoa, että kylläpä tuntui mukavalta, kun anoppi PYYSI MINUA virkkaamaan hänelle hatun!! Kiitos Anoppi!


Ja tätä kuvaa en malttanut olla lisäämättä:) Tänään ne saapuivat, ihanat magneettisormukset, joita kuvassa kaksin kappalein. 

Oikein rentouttavaa viikonloppua kaikille, pysykää terveinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti