maanantai 13. helmikuuta 2012

Talvella niittää, mitä syksyllä kylvää?


 Lämpöiset terveiset mummolasta -lue: Kuninkaanlinnasta (tähän selvennystä myöhemmin)! Jokainen aamu on alkanut samoin kuin kotona; kulhollisella pakastemarjoja. Itsekerättyjä metsävadelmia, mustikoita, lakkoja (hilloja), mansikoita, herukoita, puolukoita. Kyllä oltiin ahkeria ja viisaita, kun hyödynnettiin luonnonantimet. Ei tarvitse syödä mustikkakapseleita ja puolukkapillereitä, saadaan ehtaa luomua. Ainoastaan mansikat on ostettu, paitsi täällä mumm... Kuninkaalassa(?).

Tässä viime syksyn satoa, suoraan luonnosta:)
 Eli, minun isäni, lasteni ukki, on Kuningas. Se johtuu siitä ylitsevuotavasta ihailusta jonka Eskarilainen on hänelle syntymästään saakka kohdistanut. Hän on valmis ottamaan Kuninkaan sukunimen, muuttamaan Kuninkaan luokse.. Kun Kuningas sitten kysyi, että koska hän on Kuninkaallinen, niin mitäs Eskarilaisen oma perhe sitten on. "No, he ovat palvelusväkeä." kuului selvä vastaus, olin valitettavasti kuulemassa. No, eipä kyllä, ei tässä olo kyllä prinsessallekkaan tunnu, tahi millekkään säätyläiselle. Ihan palvelusväkeä tosiaan ollaan, kotiorjia. Niinpä ovat kaikki vanhemmat:) Tosin, olen usein mieltänyt itseni yleiskoneeksi, enää ei tuo lypsyosasto toimi, mutta muuten kyllä.
The bottomline is: Oon tosi onnellinen, että lapsillani on hyvä sosiaalinen verkosto, ja ymmärrän isovanhempien arvokkuuden ja olen kiitollinen jokaisesta hetkestä, jonka he haluavat viettää lasteni kanssa!

Eilen ilmoitin meidät sinne risteilylle, koulutusta saamaan:) Tuntuu innostavalta tuo reissu.
Suuri kiitos ystävillemme avusta risteilyn suhteen.
He järjestivät meille kyyditsijän laivalle joka myös ottaa automme säilöön risteilyn ajaksi.

 Meillä kyllä on edessä niin tapahtumarikas kevät ja vuosi, että ihan innoissani odottelen kaikenkaikkiaan tulevia tapahtumia. Toivottavasti pakkanen paukkuu siedettävissä rajoissa ja pääsemme serkkuni perheen luo muutamaksi yöksi majailemaan.
Tarkoitus on pitää Tampereella keskiviikkona 25.02 Energetix info ilta. Joten jos on sillä suunnalla ansiomahdollisuuksista kiinnostuneita; Tervetuloa kuulemaan! Tarkempia tietoja saat mailaamalla yhteydenotto välilehden osoitteeseen.

Viikonlopun kevennys, jolle edelleen naureskelemme:
Eskarilainen selvitti yhtenä aamuna, että isi rakastui ensin äitiin. Ukki ehdotti, että mitä jos äiti olikin se joka rakastui ensin. Vastaus tuli kuin tykin suusta "Ei äiti olisi voinut olla niin tyhmä".
Meidän Eskarilainen,
suuren elämänkokemuksen omaava seitsen vuotias tyttö.
Siis, kunhan olette toipuneet järkytyksestä, sisäistäkää tämä tosiasia :
Naiset ei koskaan rakastu ensin!

Loppuun toivotan oikein ihanaa päivää kaikille arjen raskaan raatajille, kotona ja työssä. Ilonhetkiä ja onenntuulahduksia päiväänne!

Mutta ennenkaikkea:
Pikkuveli, minä rakastan sinua!





 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti