torstai 15. maaliskuuta 2012

Esittelyitä :)

Tässä alkaa kevät sykkiä rinnassa ja virtaakin alkaa olla ihan eri lailla kuin aiemmin:) 
Tarkoitus olisi alkaa paahtamaan itse töitä enemmän, sanotaan 3-5 esittelyä viikossa, jotta mieskin voisi välillä pitää enemmän vapaata töistä ja ehkä lyhentää työaikaa.
Tämä on meillä ollut alusta asti tavoitteena.

Minun täytyykin nyt varata yksi puhelintyöpäivä, jotta voin tavoittaa ihmisiä, ja tarjota heille mahdollisuutta pitää koruesittelyn, ja  lisäksi olisi tarkoitus käydä myös ympäristökunnissa ja kaupungeissa tekemässä tuotetta tutuksi.

Kurkatkaapa tätä suloisuutta:)

Nyt olen saanut vihdoinkin jatkettua sisustusharrastustani, joka oli tässä hetken tauolla. Poistin niin ahkerasti tarpeettomaksi käyneitä tavaroita, että taisin hieman väsähtää siihen hommaan, mutta nyt on taas tarmoa jatkaa. Muutoksen kourissa on tällä hetkellä meidän master bedroom, ja täytyy sanoa, että näin puolivalmiinakin se näyttää hitsin hyvältä:)
Tänään täytin sängylle uudet koristetyynyt joissa on teksti: 
"TheTime you enjoy wasting is not wasted time" 
Minusta se sopii niin hyvin sängylle, oikein kannustaa ottamaan ne päivänokoset..
Kunhan kesä saapuu, otan käsittelyyn pirpanoiden huoneet -joka tarkoittaa sitä, että pinnasänky Pikkuemäntineen sirtyy, varmaankin Eskarilaisen huoneeseen.

Lapsilla oli tällä viiikolla valokuvaus kerhossa, ja siellä juttelin ystäväni kanssa (useampi lapsi hänelläkin) että vaikka nyt moni ystävä on saanut niitä niiin suloisia nyyttejä ja toiset kasvattelee masuasukkejaan, niin eipä ole kyllä itsellä ollenkaan sellaiset fiilikset, että edes harkitsisi raskautumista (KUULUISIA VIIMEISIÄ SANOJA). Kyllä tämä elämä sen suhteen helpottaa koko ajan kun lapset kasvaa, vaikkakin ne omat vaikeutensa kuuluu joka vaiheeseen, mutta minusta tämä on päivä päivältä mukavampaa ja helpompaa. (Murrosikiä odotellessa..)

Mutta arvatkaapa mitä.. Tämän raskautumis-keskustelun jälkeisenä yönä tein positiivisen raskaustestin -unissani =D Taisi olla vessahätä?

Tässä saumassa täytyy onnitella ystäviä, jotka aika vauhdikkaasti löysivät uuden kodin, ja myivät entisen;) Ihanan pirtin kyllä saatte! Onnea<3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti