tiistai 20. maaliskuuta 2012

Tunnelmia


Hei vaan kaikki:) 
Täällä on alkuviikko tunnelmoitu viikonlopun elämystä Eskarilaisen kanssa ja hiljalleen alkaa hänen innostuksensa tasaantua. Olis ollu kyllä kiva, jos olis vaikka paikallisessa lehdessä ollut kuva loppukummarruksista kera gerberan niin ottaisin talteen. Onko, tietääkö kukaan? Meille kun ei lehti kulje:)

Eskarilainen ja tuo tuo tuo.. Juha Tapio.

Eskarissakin ihmeteltiin, miten rohkeaksi tapaukseksi tämä meidän tyttönen osoittautuu niin halutessaan. Täytyy myöntää, että jos itse olisin halunnut artistille kukat kiikuttaa, niin olisin antanut ne järjestysmiehelle, enkä suinsurminkaan vienyt itse.
No, sepä siitä, aihe alkaa olla jo pihvi meilläkin.

Tänään onkin meillä taatusti hyvää ruokaa, pizzaa suoraan pizzeriasta. Tietysti Sankari noukkii siitä vielä anaikset pois ennenkuin suostuu sitä syömään.
Sankarin ruokahalu onkin kivasti tässä lisääntynyt. Viime viikolla kerhosta sanottiin, että olisi voinut olla enemmän eväitä kun tuntui jääneen poitsulle nälkä, oli reppana etsinyt (tyhjästä)repustaan lisää syötävää. No, tänään laitoin (sämpylän verran) enemmän eväitä, ja juuri se sämpylä oli tähteenä, kun ei muka jaksanut:) hmm.

Tälle sunnuntaille muuten vapautui hetki sitten esittelyaika, jos haluat kutsua silloin ystäviä koolle.
Mukavaa eloa ja oloa<3 

Tähän loppuun toiselta artistilta, nimittäin Johanna Kurkelalta kappale, jota hyräilin illalla esittelystä kotiin ajellessani, ja mietin nimenoman suloista Eskarilaistani <3





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti