perjantai 23. maaliskuuta 2012

Kakkuilua

Hei kaikki:)
Tällä viikolla onkin ollut tavallista enemmän huisketta, mutta mukavaa sellaista.
Tässä olisi ollut sauma tehdä yhteensä neljä täytekakkua tällä viikolla, mutta jätin suosiolla kolme pois ja pyöräytän yhden sunnuntaille. Pienen.

Kakkuilu on loppujen lopuksi todella kallista ja erittäin aikaavievää lystiä.
Aina haluaa tehdä uniikin, ja parhaansa siihen mennessä;)
Tämä kaunotar sulostutti kahvipöytää aikoinaan, ja olin kokonaisuudessaan lopputulokseen erittäin tyytyväinen!

suklaisista suklaisin kakku -
oli muuten ihan uskomattoman hyvää, ja loppui nopeasti:)

Vuosi sittenhän tämä kakkuilu meinasi lähteä tyystin lapasesta.. Tuli väsättyä enemmän kuin kakku/viikko.. Olen kuitenkin tullut siihen vakaaseen käsitykseen, että kakut kuuluvat ehdottomasti vain aikuisten kahvipöytään. Viime lastenkekkereissäkin, tein kakun vain aikuisille.
Lapset jättävät sitä herkästi tähteeksi, ja kun materiaalit joko ovat tai maksavat mansikoita, onhan se vähän harmi että kakkua sitten lapioidaan kompostiin:)
Ja aikuisille saa enemmän leikitellä makujenkin kanssa, kuten tässä on tehty.

Lapsille naposteltavia, mokkapaloja ja pizzaa yms. Ne tekevät kyllä kauppansa. Toki, jotkut lapset saattavat olla intohimoisia kakkusuita, mutta jos nyt yleistäisin näin julmasti, omian kokemusten pohjalta;)

Eilen sain muuten kivan paketin tuohon kotiovelle:)
180kpl uusia kesäkuvastoja ovat saapuneet! Ne tosiaan tulee tuon pääkuvaston rinnalle. Lisäksi sain mukavia tuotteita joista jonkun voisin laittaa vaikka arvontaan jossain vaiheessa.
Vaikka tänä ihanasti alkaneeen kevään aikana.

Eilisen satoi vettä, ja jatkoa piisaa. Johan tässä kieltämättä sulaa ja ennenkaikkea KUIVAA vuodenaikaa kaipaisikin. Putarhatyöt ei kuitenkaan vielä innosta yhtään, katsotaan innostunko sitten naapurin rouvan myötä itsekkin tonkimaan maita ja mantuja.
No, vielä on talvi, mutta ehkei kuitenkaan enää tarvitse tätä laulua laulaa, vai mitä luulet. Ei ainakaan ennen ensi lumia ;)

Kakkuilussakin kevät puskee pintaan. Pinnan alla muhii (ainakin ajatuksen tasolla) suloinen kukkakakku :) No, jos suklaakakun jälkeen..
Ihanaa viikonlopun alkua!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti