perjantai 6. huhtikuuta 2012

Kevät on yhtä kuin villitys?

Huh.
Mikä ihme se nyt oikein viiraa, kun koko ajan tulee uutta innostuksen aihetta! Alkaa jo sellainen tasapaksuhko elo houkuttaa.. viiitsivitsi! Ihan ensin innostuin meidän makkarin laittamaan uuteen uskoon. No, se on nyt niitä mattoja vaille valmis. Olohuonekkin on tässä tulevan kuukauden sisällä toisessa kuosissa, ja virkkailu sujuu siinä sivussa. 

Mutta annas olla, kun eilen kurkkasin Cittarissa myyjäispöytää!

Niiiin ihania lasten paitoja eräs pari kertaa tapaamani rouva oli siihen ommellut! Mahtavaa Sofia! Nyt liitin sinut tänne omaan blogiluettelooni. Ihan selvästi on pienen Lydian syntymä saanut sielläkin hempeilyä aikaan niin kuin meilläkin täällä on jo kahteen otteeseen tapahtunut:) Suloista<3

Valitettavasti kaikki myynnissä olevat paidat olivat liian pieniä:( Mutta siis niin ihania kuoseja ja aplikointeja että! Noh. Päätipä kysäistä äidiltä ompelukonetta lainaksi, ja kokeilla itse ommella joitain paitoja ja pöksyjä. Jos menee hermot niin kuin aikaisemminkin siinä hommassa, niin luovutan suosiolla.
Mutta toiveikkaana ajattelin, että kun ei nuo käsityöt aiemmin sujuneet ollenkaan, ja nyt mielestäni teen ihan kivoja sukkia, hattuja, ja nyt alkaa tuo liinan virkkauskin sujua, että ehkä.. EHKÄ osaisin kokeilla muutakin. Mutta nyt nämä entiset ensin alta pois ja sitten katsotaan mitä jaksetaan ja kaavathan ne olisi hyvä löytää:)

Yritin tähän laittaa äänitetallenteen yhdestä maailman suloisimmista äänistä:) Nimittäin Pikkuemännän eläinkirjan lukemista<3 ihahahaa ja muu tulee niin ponnekkaasti notta;)
Mutta tosiaan ei nyt onnistunut ollenkaan(?) miss tekniikan ihme vm 1982, siis syntymälahjaksi tuon taidottomuuden jo sain;)

Noh, kunhan saan tätä kokonaisuutta halutumpaan muotoon, napsauttelen muutamia kuvia ja laitan tänne:)
Mukavaa viikonloppua, räntäsateenkin keskelle<3

Ps. Pikkuemäntä osaa nyt kiivetä tavallisille tuoleille pöydän ääreen.. mustelmia siis luvassa, TOIVOTTAVASTI niillä selvitään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti