sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

Pepperkaakkar;)

Otsikon mukaisesti olemme lasten kanssa värkänneet piparkakkutaloja tänä viikonloppuna:) Idea lähti siitä, kun hain jotain maljakkoa kummempaa tuparilahjaa ystäville, kakkua en nyt tällä kertaa viitsinyt tehdä, ja silmät osuivat lopulta piparkakkutalo muotteihin jotka ovat pari vuotta jo odottaneet ensikäyttöä:)

Teinpä siis taikinan ja siitä kolme piparkakkutaloa, elämäni ensimmäiset. Eskarilainen ja Sankari saivat molemmat omat talot ja yhden otin omaan käyttöön, ja koristelin rauhallisella hetkellä vapaalla kädellä ja mielellä;)

Tässä ensimmäisenä Eskarilaisen taidonnäyte.



Liimauksista, osien muodosta sekä tummentumista.. olen minä vastuussa. Joten huolimatta minusta, Eskarilainen sai koristeltua taloa mieleisekseen. Luulen, että lapset lopulta häkeltyivät koristelusta. Tämä kun oli ensimmäinen, mutta tuskin viimeinen, kerta. Eikä niitä pursotepusseja ole aivan liian helppo käsitelläkkään.

Alemman kuvan päädyssä oleva tähtipyörreidea on mielestäni kaunis ja aion jotain vastaavaa jatkossa käyttää jossakin!

Sitten Sankarin työ:



Kunkun värit toki olivat mieluisimmat ja välillä minusta tuntui, että hän pursotti sokeritahnaaa, ja meni pitkällä kielellään perässä.. että aikamoinen sokerimäärä saattoi kyllä koristellessa upota massuun;)

Sitten tämä oma viritys;p





Että tällainen. Olin niiiin tyytyväinen luomukseeni, vaikka täytyy sanoa että jonkin verran kopion netistä bongaamaani taloa seinien pintojen osalta, muuten kyllä sovelsin itse, vaikkakaan en väitä että olisi mitenkään ainutlaatuinen tuotos:)

Mutta alkaa tässä tyytyväisyys karista kun katselen nyt noita kuvia tarkemmin.. Antaahan olla. Saajat ovat sen nyt saaneet, kun olivat ystävällisiä ja hakivat itse kun emme päässeetkään aikataulujen takia yllärinä viemään:( Nuhainen pikkuvesseli siellä päässä ei meitä olisi estänyt pikaisesti viemästä.
Ja mikä parasta, sitä ollaan ilmeisesti jo alettu syödä, joten virheet katoaa maun myötä!

Että tällaista tällä kertaa<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti