tiistai 3. heinäkuuta 2012

Hartiat lysyssä..

Nyt kyllä hieman väsyttää. Loman aikaiset univelat eivät ehkä ihan täysin ole kuittaantuneet vielä, ja lapsilla virtaa piisaa, ja kun virta loppuu tulee väsyitkupotkukiukku, lapsille sekä äidille;)
Kyllä täytyy myöntää, että lieveilmiöt jotka ovat tutittomuudesta tulleet, eivät ole kivoja. Tänään ihan oikeasti harkitsin tutin takaisin ottoa Pikkuemännän käyttöön.


Sellaisissa aremmissa paikoissa missä nyt ei tarvitsisi äänihuulia liiemmälti värisyttää, olisi kätevää nappasta se tutti ääntä vaimentamaan. Nyt kun sitä ei ole, ja kun tuo Pikkuemäntä on nyt tuommoinen täpäkkä ja omapäinen Pikkuemäntä, niin en minä sitä saa kyllä millään lelujen ja kuvien katselulla hiljenemäänkään. Pitäisi olla aina jokin uusi lelu tai kamalasti rusinoita ja muita herkullisuuksia mukana, että huomio kiinnittyisi johonkin. Tavan kuvakirjat ja muut normaalisti lapsiin purevat vippaskonstit eivät auta. Mustekynällä piirtelykin innostaa vain sen kolmen minuutin verran..

No, kyl mie tästä selviin. Ei se enää sit oo samanlaista, joskus myöhemmin 
{siis: Jos ei nyt hullut hurahdeta joskus sitä iltsikkaa tekemään!!!}
 se on erilaista ja erisyistä vaikeeta.
Ja selvii Pikkuemäntäkin.
Tai en minä usko, että Pikkuemäntä enää sitä kaipaa. Alkaisi kyllä ehkä lupsuttaa jos käsiinsä saisi, mutta ei kaipaa enää, vaikka ehkä muistaa.

Lupasin lapsille, että torstaina mennään ukille ja mummille jos niille sopii.
Sankari tuumasi siihen
Niin, ja jos niillä on huumoria.
Saas nähdä onko;)

Eilen ukki ja mummi veivät Ison tytön ja Sankarin katsomaan Aids Eidsiä eli uutta Ice Age-leffaa. Olivat kaikki innoissaan elokuvasta ja Iso tyttö esitti meille jonkin kohtauksenkin siitä:) 
Aika suosittu ilmeisesti koskapa oli pitkät jonot lipunmyyntiin..

Huomenna olisi tarkoitus käydä eväsretkeilyn merkkeissä tarkistamassa paikallinen Pikku kakkosen leikkipuisto joka ilmeisesti on jo rempan jälkeen avattu. Sunnuntai iltana puistoon ei vielä päässyt mutta kuulopuheen perusteella eilen siellä on jo päässyt leikkimään. Keväisen lehtijutunkin mukaan puiston piti valmistua kesäkuun loppuun mennessä ja nythän on jo heinäkuu.. 
Katsotaanpa kuinka käy. No eväsretki on ikisuosikki, joten ihaillaan puistoremonttia eväitä syödessä jos ei leikkimään päästä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti