maanantai 23. heinäkuuta 2012

Isona olen;)

Minulla ei ollut koskaan lapsena aivan selvää melipidettä siitä, mitä minusta tulee isona. En kuluttanut teinivuosiani selaillen muotilehtiä määrätietoisesti, varmana siitä, että minusta tulee muodin ammattilainen. En koskaan harrastanut mitään urheilulajia, toiveissa kuuluisuus. Milloinkaan en katsonut sairaalasarjoja sillä silmällä -nähden itseni sairaalamaailmassa, vakaana ammattilaisena, joka handlaa homman kuin homman valkoisissaan;)

Minulla ei koskaan ollut mitään ammatillista tavoitetta.
Peruskoulun jälkeen olisin halunnut opiskelemaan parturi-kampaaja linjalle, mutta se vaihtui kuitenkin sitten lukio-opintoihin, en edes pyrkinyt ammattikouluun, mikä on nyttemmin kyllä harmittanut.

Olen jo siis iso, mutta en ole mitään.
Ammatillisessa mielessä.
Omasta mielestäni olen jotain.
Ainakin se äiti.

Ja mitä äidit ovat?
En jaksa tähän kyllä laitella kaikenmaailman liirum laarumeita siitä, mitä äidit ovat.

Nooh, ehkä en ole vielä tarpeeksi iso;) 
Paljon olisi kaikenlaisia ideoita kyllä, ja nyt tällä hetkellä tuo korujen esittelytyö on mukavaa puuhaa. 
Olethan jo tutustunut tuotteisiin?

Magneettikorvakorut

Tänään luimme lasten kanssa satukirjaa, jossa erään englantilaisen aseman mukaan nimetty karhuherra laati listaa niistä hyvistä seikoista joita hänen elämässään oli. Luin tuon sivun, ja sanoin lapsille, että kun tulee se päivä, että koti on tyhmä ja äiti on tyhmä ja isi myös. Eikä kotona ole yhtään kivaa ja kaikki on niin rajoittavaa, niin tehkää lista.
Lista asioista joista voi olla kiitollinen, ja aloittakaa se vaikka siitä, että teillä on koti, ja oma peti ja puhtaat petivaatteet.

Joskus ei olisi pahaksi itse kullekkin laatia listaa niistä kivoista asioista joiden keskellä elää:) Muuttuu mahdollisesti vallitseva paha tuuli vikkelästi parempaan suuntaan:)

Nyt alkaa selvästi jo illat hämärtyä ja hiljalleen alkaa mieli tehdä kynttilöiden loistetta.


Tämä on niin ihana - ei tällaista raaski avata<3


Iso tyttö taiteili tänään puutarhan kukkasista kauniin kimpun. Pikkuemännän vuoksi olemme ihailleet sitä ruokapöydällä, mutta lasten mentyä nukkumaan, nostin kimpun sulostuttamaan olohuonetta:)



Omenapiirasta ja vaniljakastiketta pitkästä aikaa:)

Nyt olen saanut valmiiksi myös n. 150 kukkaa tuleville hääpäivä juhlille. Niistä sitten kuvia tänne valmiin kakun kera, säilyköön jännitys..

Ihana kiireinen viikko on päässyt täyteen vauhtiinsa<3
Mieli on aurinkoinen ja sydän rakkautta tulvillaan<3

Ihanaa viikkoa jokaiselle!

  

3 kommenttia:

  1. Moikka!
    Enpä miekään vielä tiiä mikä miusta tulee isona vaikka olenkin jo yhden ammatin itselleni suorittanut. Ja viisi vuotta valmistumisen jälkeen, tahdon tehdä jotain aivan muuta! :) Eli kouluun se käy miun tie, mutta se on vasta sitten ensi vuonna :)
    Kiva lukea teidän kuulumisia, kun muuten niin harvoin nähdään!

    VastaaPoista
  2. Moiks<3
    Harmi kun ei ikinä ehdi ottaa kuulumisia kiinni kun nähdään.. Mahtuisko siun ens reissuun tänne myös meillä piipahdus? Ihanaa eloa sinulle, lav juu. Jää nyt kyllä phdituttamaan mihin oppiin aiot? No kuulen sit:)

    VastaaPoista
  3. Jos ei mahdu, niin pannaan mahtumaan ;) nähdäänhän me vielä tänä iltana. Torstaina lähden takaisin Helsinkiin. Koulu vaihtoehtoja on pari, joten mietin vielä :) Onneksi on ttämä blogaaminen niin pääsee kurkistamaan teidän arkeen :) <3 Ihanaa loppu kesää ja alkavaa syksyä! <3 :)

    VastaaPoista