keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Nettihakuja

tänään seikkailin internetin ihmeellisessä maailmassa pienen hetken etsiskellen kivaa posliiniastistoa Pikkuemännän uuteen leikkikeittiöön:) On nimittäin neitokainen niiin kova ruuan laittaja, että pitäisi ne astiat varmaan hommailla.
Tällaisia ihanuuksia löysin.

NetAnttila
Aivan hurmaava Peppi Pitkätossu aiheinen astiasto. Näyttää myös mukavan kokoiselta käsitellä.

NetAnttila
Tämä puolestaan on sitää iik niin ihanaa Hello Kittyä, mutta minusta tuo kissahahmo alkaa olla jo aika loppuun kaluttu.. En siis tähän päädy, sillä haluaisin jotain kivempaa.

JaBaDaBaDo pinkit posliiniastiat
Leluhuone
Tämä on ihana:)


Minimaailma

Siis aivan ihana. Mutta tämä astiasto on erittäin ohutta posliinia, ja lisäksi tarkoitettu nukkekodin väelle, joten Pikkuemännän ruokailutottumukset tuntien, hän katsoisi kirpunsilmän kokoisen lautasen hyvin mauttomaksi pilaksi. Saattaisi jopa järkyttyä..

Toki kaikenlaista tarjontaa on, mutta nämä nyt jäivät päällimäisinä mieleen:)
Tämä päivä on mennyt mukavasti omalla painollaan. 
 Olen ollut lasten kanssa, tehnyt super hyvää ruokaa (!!), lukenut kirjaa, siistinyt kotia, ja nyt otan annoksen rahkaa, proteiineja huutavalle elimistölleni. Illalla jaksoin nimittäin käydä vielä lihaksen alkujani pumpissa rääkkäämässä. Ai että teki hyvää!

Huomenna aamulla se sitten alkaa, 9.50 hääpäivähulina, eikä loppua näy.. Pitää vielä tarkostaa kukkaset, että ovat edelleen sellaisia kuin niiden pitääkin.
Perjantai aamuna vien kakun tekeytymään lähemmäs juhlapaikkaa, pieneen jääkaappiin, joka minulle on siihen hommaan luvattu. En vain oikein tiedä, pitäisikö minun ottaa kyseisen paikan isäntä meille yöksi, vai otanko sen riskin, että kakkua on saatettu yönseutuna hieman maistaa.. Kas siinä pulma;)
 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti