torstai 2. elokuuta 2012

Luonnon kauneutta

Aurinko paistaa taas, ja lapset ovat mustikan siivoustalkoissa naapurin puolella;) Nooh, en minäkään toki lervi, heti pian teen lounaan loppuun, ja eiköhän ne piiperotkin sieltä pian palaile..

Nappasin tähän vielä muutaman kuvan viikonlopun juhlista. Siellä haluttiin käyttää koristeluissa luonnon kukkia, sekä puutarhan kukkia, omasta puutarhasta. En ollut itse ajatuksen toimivuudesta lainkaan vakuuttunut, ennen kuin näin sen käytännössä. Sain eteeni sankollisen erilaisia kukkia, ruususta päivänkakkaraan, ja varvusta hortensiaan.
Sekä kippoja ja purnukoita joihin niitä piti sitten alkaa laitella. 

Täytyy sanoa, että lopputulos oli oikein viehättävä. 
Päällystimme pöydät valkeilla liinoilla joiden päälle asettelimme pienemmät, värikkäämmät liinat. Koko väriloiston kruunastivat kukkaset.
Ainoastaan juhlaparien pöydissä oli asetelmassa kaksi ruusua. Mielestäni, jäykät kasvitarhojen tuotokset, eivät olisi kyenneet samaan tunnelmointiin.

Juhlasali muuttui suht synkästä ja epäsiististä tilasta, romanttiseksi, valoisaksi, kauniiksi. Juuri oikeanlaiseksi. Oikein säälitti purkaa komeus sunnuntai aamuna, mutta minkäs teet;)


Pieniä pöytäasetelmia.


Parien pöytä -pääparien




Kuvat ei tietysti tee minkäänlaista oikeutta..
Se nyt on vaan uskottava että asia on niin kuin sanon;)

Tähän tuli tarjolle kylmät ruuat
On tässä tällä viikolla päästy ihanasti kesästäkin nauttimaan!
Matot on tosiaan pesty, ja kuivaneetkin jo.
Uimassa on käyty ja grilliä lämmitelty.
Väsymys kieltämättä painaa kevyesti, mutta nyt on ihanaa kun ei ole mitään jutskia edessä, saa keskittyä ihan vaan omaan eloon.




Ihania luonnon lahjoja oli pakko tallettaa kuviin uintiretken lomassa<3
Nyt kyllä alkaa hieman sormet syyhytä puutarhahommiinkin. Kunhan elokuu kulkee hieman pidemmälle, niin ehkä myllerränkin puutarhassa. Ehkä tilaan multakuorman, ehkä käyn taimitarhoilla. Ehkä unohdan koko homman ensi kesään:) 
Eihän sitä koskaan tiedä.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti