keskiviikko 8. elokuuta 2012

Sankari sulattaa

Jäykkäniskaisinkaan seurue ei pysty vastustamaan Sankarin vetovoimaa. Ei liioin välttymään vähintään leukaperien ylöspäin suuntautuvilta nytkähtelyiltä, pienen poikani avattuaan sanaisen arkkunsa, joka on osoittautunut aivan loputtoman pohjattomaksi<3

Esimerkiksi, kaverimme mies katsoi lasten perään pienen hetken tässä yksi päivä, ja laittoi lapset takuuvarman lastenvahdin eteen -dvd:tä katselemaan. Valikoita selatessa lapset ohjeistivat valitsemaan suomen kielen. Mies sanoi, ettei se käy, vaan hän valitsee swahilin kielen.
Sankari pärähti itkemään siitä paikasta.
En mie ymmärrä ulkomaan kieltä.
Oli löytynyt leffaan suomen kieliset dubbaukset..

Onpa meillä myös syöty tässä viime päivinä niin hyvää rahkaa että pää halkee.

Puhumattakaan niistä anopin tuomista (aito kiitos minun puolestani) shortseista jotka Sankari veti eilen jalkaansa. Ne sitten sattuivat illalla kastumaan, kun isi vei hänet uittamaan venettä rannalle. Se ei Sankariani  surettanut.
En mie oikeestaan ees tykänny niistä housuista kun ne on liian isot. Mie jos vejän ne jalkaan niin ettehän työ tunne että mie oon teijän poika.

Tänään käytin isoa tyttöä kampaajalla hiusten leikkauksessa, ja sitten suuntasimme koko perheen voimin kaupungille. Reissun päätti pizzalassa ruokailu. Paikallinen pizzeria Capero on aina kuulunut suosikki paikkoihimme täällä kotopuolessa, ja onpa siellä tullut siten eräänkin kerran vierailtua.
Meitä tuli palvelemaan ystävällinen tarjoilijatar. Sankarilla oli tosin heti pientä palautteen poikasta annettavana..
Mie en ymmärrä näistä teijän ruokalistoista yhtään mitään kun mie en osaa lukee. Teijän pitäis laittaa näihin kuvat niin sitten ois parempi.

Mikä aloite;)
Tarjoilija kiitti kauniisti pikku poikaa hyvästä vinkistä, ja pian massut tuli täyteen herkku pizzaa, Fantaa ja loppuriemuksi tarjoilija toi lapsukaisille vielä Muumi-tikkarit:)

Nyt alkaa meillä yläkerrankin muuttelut olla kivalla mallilla, olen tyytyväinen. Nyt kun sen vessan sais tehtyä. Kyllä sen homman aloitus muuten tuntuu rasittavalta. Tosin alkaa Isolla tytöllä olla sellaiset elkeet jo, että ihan oikeesti tarttetaan sellainen naisteitten vessa, jossa saa myös peilailla<3

Nooh, se on ollut työn alla nyt liki kolme vuotta;)
Ja on edelleen..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti