lauantai 24. marraskuuta 2012

Kiinni arkeen

Teinkin pienen loma reissun lasten kanssa, ja tultiin tänään kotiin. Oltiin jo niin tutussa Vuokatin Katinkullassa. Kylpylöintiä kertyi reippaat kymmenen tuntia, on se vaan niin kivaa. Kyllä lapset nukahti hyvin iltaisin kun oli aktiivinen päivä takana:)

Pikkuemäntä teki saman mökin asukeille selväksi, kuka on 
a'miun äiti!
Siitä saatiin hupia.
Pikkuemmäntä ei vettä kummemmin kunnioita. Sinne vaan kellukkeiden varassa massullaan, isoonkin altaaseen. Innostu jopa Isontytön mallin mukaan hyppimään veteen. Nenästä kiinni, suu auki ja pompsista:)

Tänään kun pysähdyttiin kotiin tullessa vessatauolle, Pikkuemäntä sanoi vessa jonossa seisovalle tädille, että a'miun äiti
johon täti tuumasi
onko sinun äiti?
Sankari katsoi totisena vierasta tätiä ja sanoi
Ei se oo sen äiti.
Se on tän tytön (näytti Isoatyttöä)
tän tytön (näytti Pikkuemäntää)
ja tän tytön äiti (näytti itseään!).
Sankari halusi ilmeisesti tähdentää, etten ole ainoastaan Pikkuemännän äiti;)
Söpö<3

Eilen kun heitettiin viimeinen kylpyläreissu, ja altaalta tullessa otin meidän pyyhkeitä lähemmäs, huomasin, että oma pyyhkeeni, jonka olin laittanut lasten pyyhkeitten päälle, mutta kuitenkin kassimme alle, oli viety. Isotyttö kävi reippaasti hakemassa uimavalvojalta minulle puhtaan pyyhkeen. Onneksi kadonutkin oli hotellin, ei oma, pyyhe.
Saunassa vieruskaveri kertoi, että edellisenä päivänä häneltäkin oli viety naulakosta pyyhe. Ihmetltiin siinä vähän. Molemmat todettiin, ettei ainakaan itse ilkeäisi kenenkään toisen pyyhkeeseen nahkaansa kuivata. Hyi.
Olis kuitenkin ollu kiva tavata tämä pyyhekaappari itse teossa.

Noh, onhan meitä moneen junaan.
Oli kyllä mukavaa lomailla lasten kanssa, eikä tuntunut edes ollenkaan raskaalta, vaikkei isukki mukana ollutkaan. Aika meni tosi nopeesti, ja kotiin tullessa ihan ihmetytti, että mites me nyt taas täällä;) Vaan tais isi olla kuitenkin hyvillään, vaikka oppi se Pikkuemäntä muutakin reissussa sanomaan..
Iltapesujen jälkeen ilkisillään yökamppeitaan kaveleva Pikkuemäntä kun nimittäin hoki 
Isi hiijaa. Isi hiijaa.

Tuota..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti