torstai 8. marraskuuta 2012

Treffit

Meillä on siippani kanssa ollut tapana käydä treffeillä -vanhempainilloissa (kiitos Isontytön koulun aloituksen). Niitä ennen, ollaan oikeilla treffeillä käyty viimeksi, kun Isotyttö oli noin yks vee, ja silloinkin oli sellainen tunne (meillä molemmilla) että jotain puuttui matkasta.

Mutta.
Tänään me menemme tuplatreffeille. Sepä nyt vasta jotakin. Eli ystävä pariskunta lähtee mukaan, ja minulla on jo nyt kivaa! Katsotaan, onko vielä illan päätteeksi. Usein käy niin, että tällaiset suunnitellut systeemit saatta kiristää jopa hermoja -kun yritetään pysyä suunnitelmassa. Nyt ei ole mitään suunnitelmaa. Ruokapaikka on ilmeisesti lukkoon lyöty ja siellä tavataan sitten, mutta ei muuta. Jatkojakin jo vähän puhuttiin, mutta no stress!! Ei kiristä yhtään.

Että luulenpa, meille olevan tulossa mukavan illan ja toivon että kavereilla on myös kivaa! Kyllä ne jo yhden illan ja yömyöhäisen on meidän kanssa pelannu, ja hengissä selvinny, niin joko niistä on kivahkoa olla meidän kanssa tai sit niillä on rutkasti urheilumieltä;)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti