maanantai 14. tammikuuta 2013

Minun Tasu!

Aluksi Pikkuemäntä oppi sanomaan  a'miun - miun ja nyt tulee jo painokas minun! Vähän kaikki on Pikkuemännän mielestä hänen. Kuninkaan kanssa tulimme iihen lopputulokseen tänään, että onneksi Pikkuemäntä on pesueen kolmas pienokainen, niin tuo omapitäväinen asenne karsiutuu melko nopsaan poiskin. Sillä tuolla meiningillä, mikäli hän olisi ainokainen, voi meitä..

Joten, onneksi meillä on kolme lasta tässä kohtaa elämää:)
(Kaikenlaisia tsemppauspuheita sitä äiti itselleen keksiikin..)


Tässä on MINUN TASU!
Yhdessä kyläpaikassa on tuollainen suuri Nasu-pehmo, johon Pikkuemäntä kerran ihastui ikihyviksi. Ongelmaksi vain muodostui se, ettei noita ollut missään löytämässäni vekkokaupassa, saati paikallisissa myymälöissä yhden ainutta. 
Huutiksesta sitten löytyi tämä yksilö, ja kaveri koukkasi ystävällisesti nasuttimen takakonttiinsa Helssinkin reissullaan.
Ennen Nasun antamista, halusin kuitenkin pestä pehmon, ja enpä sitten paljoa ajatellut laittaessani sitä eräänä päivänä pyykkikoneeseen, saunomisen ajaksi. Meidän lauteilta kun näkee suoraan koneelle..
Isotyttö ja Sankari kyselivät, että miksi koneessa pyörii Nasu?

Minä vaan sitten hyssyttelin ja yritin katseensa tiukasti pyykkikoneen luukkuun limannutta Pikkuemäntää saamaan kohdistamaan ajatuksensa muualle.
Ajatteliko hän sitten, että äitin pyykkikoneessa pyörii milloin mikäkin pehmoparka, sillä muutamaa päivää aiemmin olin pessyt hänen rakkaan lampunsa koneessa.

Niin tai näin, nyt on Nasu uudella omistajallaan, hyvässä hoidossa:)

Isotyttö puolestaan on kunnostautunut leivonnan saralla;)
Alkaa mukavasti luonnistua erilaiset herkut, ja tässä hänen ensimmäinen täytekakun tyyppinen pläjäyksensä.

Kakun resepti oli erään kirjan lopussa, jonka hän ennnen lomaa sairastellessaan luki, ja nyt tuli sitten reseptin mukainen kakkukin leivottua.
Kakkupohjan jäähtymistä odotellessaan, hän malttoi pyöräytella hieman massakoristeitakin.
Jokunen perhonen, sekä pikkuisia ruusuja.





Pienet ruusut ovat hellyttäviä<3


Vaan nyt on kakku pöydässä, ja se on jo korkattukin, joten tähän loppuu tämä tarinointi, ja kakkua maistamaan:)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti