torstai 2. toukokuuta 2013

Lahjavinkki

Minuun iski heti järjestelykuume, kun toivuin veljeni kihlautumis uutisesta. Teki mieleni hamstrata kaikki mahdolliset hää-lehdet ja postittaa morsiamelle, alkaa plarailla ihania hääpukuja, ja miettiä maittavaa menua.

Sivumennen mainittakoon, että vaikka postaus aiheesta tulee näin kolmisen kuukautta kihlauksen jälkeen, toivuin uutisesta hyvin nopeasti [lue: hädin tuskin vieläkään], ja olen todella onnellinen [lue: lievasti sanottuna järkyttynyt] siitä vääjämättömästä lopputuloksesta joka tälläkin seurustelulla näyttää olevan. Onneksi morsian on kuitenkin valloittavan suloinen [vaikka hän nappasikin veljeni].

Onneksi maltoin itseni, sillä makumme tuntuu olevan hiukan erilainen. Tärkeintähän on, että nuoripari saa juuri sellaisen hääjuhlan kuin he itse haluavat. Toisaalta, tuollainen höösäys kuuluu morsiamelle ja hänen siskoilleen, ja kaasolle, ennemminkin kuin minulle;)

Yhden ehdotelman kyllä tuossa värkkäsin hääkutsuksi, ja siihen mätsäävän namurasian ja ohjelmakortinkin. Ne ei vaan iskeneet läpi:) Mutta ne on minusta kyllä niin kivat, että otanpa joku kerta kun saan ne takaisin, valokuvat ja laitan tänne, jos joku vaikka haluaakin noita ideoita hyödyntää.
Muistan kun aloin kymmenen vuotta sitten suunnitella omia häitäni. Tyylini oli silloin yhteen sopiva tulevan kälyni kanssa. Nyt jos saisin, olisi pitsiä ja tylliä, olisi kimalletta ja glamouria.

Onneksi kuienkin on ne omatkin juhlat kesällä tulossa, ja sinne -voi pojat - sinne kyllä tulee stten kaikkea ihanaa, sopivasti. Toivottavasti eniten tulee hyvää fiilistä<3

Sen verran kuitenkin ennen kihlajaisia sallin itseni innostua, että kävin shoppaamassa jokaisen hääparin must-tuotteen..



Hääkirjan, jonne voi tallentaa muistoja ensi tapaamisesta lähtien, aina yhteisen katon alle muuttamiseen saakka. On siellä toki pienet paikat aina rubiini-hääpäivään asti, joihin voi merkkailla omia ajatuksiaan ylös. Oisin niin halunnu silloin kymmenen vuotta sitten tuollaisen. Tein sitten hiukan sinnepäin tyyppisen kirjan sellaisesta valkopaperisesta muistikirjasta.

Tuo ihana aarre nuorelle parille sai päälleen sellofaanihunnun, jonka koristelin väreihin sopivilla helmillä..

Ei vaan, iltahan on nuori. Jotain pitää nyt tässä keksiä:) Alkaisko ommella..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti