sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Maidoton kermakakku?

Tai jotain sinne päin, valmistui kotikeittiössäni tädin 30-vuotis hääpäiväksi. 
Onneksi on olemassa ainakin yksi hyvä vaihtoehto kermalla ja vispikermalla, silloin kun maitoproteiinia ei saa olla lainkaan:) 


Pääkakkuun valmistin Reinot ja Ainot. Koristelin kakut vasta paikan päällä, koska en ollut ihan varma, saako tossuja kakkujen päälle laittaa, vai halutaako pari traditionaalisempaa tyyliä. Onneksi sain luvan koska minusta nuo onnistuivat ihan kelpo hyvin;)

"Sulhanen" tuumasikin kahvien aikana, että taidan luulla että he vaimonsa kanssa tossuttelee päivät pitkät, mutta minä sanoin vain siihen, että sano vaan että pitäköön kukin luulonsa;)





Reunojen korinpohja pursottelu ei valittettavasti pääse kuvissa oikeuksiinsa. Punaiset ruusut olivat pääosassa, koska niistä oli itse hääkimppu sidottu 30 vuotta sitten.


Kakkoskakku oli sitten vain tällainen simppeli ruusuin kaunistettu.

Täytteenä on itse valmistamaani omenatäytettä. Kun aikanaan sitä valmistin, sitä tuli kolme satsia, ja päätin käyttää ne erikoitilanteissa. Nyt meni käyttöön viimeinen erä ja valitettavasti, täyte oli ihan 100% oma keksimä, en kirjoittanut sitä ylös, ankä yhtään muista mitä ja minkä verran siinä on :( Mutta hyvää oli joka kerta!

Onhan niitä toki parempiakin ja varmasti taidokkaampia :D mutta itse olin nyt kyllä tyytyväinen tarjolle pantaessa. Ja eipä nuo kakut koskaan kuvissa oikeuksiisa pääse, jos ei ole kuvaa käsitelty, livenä kaikki on aina kauniimpaa (seliseli).




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti