torstai 26. syyskuuta 2013

Takaisin kesään

Tänään meinasi iskeä jäätymiskuolema kun suoraan unen lämmöstä, ihanista lakanoista, herätyskello repi kehon hereille, ylös. Isotyttö hereille, colleget jalkaan, koira sylissä vessaan, ettei se juuri herättyään tee valtavaa lammikkoa muualle kuin ulos. Takki niskaan ja pihalle.
Hrrr!

Navakka pohjoistuuli (siltä se ainakin tuntui), niskaan ropiseva syyssade kylmästä värisevan ihmipolon niskaan pisti päänkin heräämään arkiaamun painajaiseen;) Täälläkö minä todella seison ja värisen, yhtä viluiselta näyttävän karvakerän kanssa.

No, sen uuden minäni olen kyllä täten löytänyt, että päivä alkaa paljon paremmin näillä shokkiherätyksillä. Haaveilu paluusta uneen ja petiin katkeavat kerralla. Eihän se sänkyyn paluu ole koskaan onnistunut sen jälkeen kun Isotytön vauva-aika päättyi. Mutta epätoivoisia haaveita olen siitä joka aamu siitä lähtien herätellyt. Nykyiset aamun tapahtumat katkovat noilta hupsutteluilta siivet. Hereillä ollaan, ja yllättävän pirteinä. 

Tosin päivät on nykyään niiiin tohinaisia, että hyvä jos ei nukhada illalla jo matkalla sänkyyn;)

Meillä olis ollu hyvä syy heittää tässä reissu etelän lämpöön, mutta siitä nyt ei tullut mitään. Toisaalta, olen aina sanonut, ja edelleen olen sitä mieltä että jos voin valita, haluaisin aurinkoon marras-helmikuussa (ehkä maliskuussa), koska silloin tarvitsee poikkaisua Suomen synkeyteen. Mutta syksyt ja keväät, ei silloin raaski, saati kesällä, vaikka satais ja olis miten kylmä. Valoisa aika pitää minut täällä, don't wanna miss a day;)

Kesä oli huippu ihana. Kovasti täynnä ohjelmaa, heti kesän puoleen väliin mennessä oli ollut vaikka mitä ihanaa. Rantapäiviäkin ehdittiin viettää, ja aloitettiinkin heti loman startattua (koululoman) viettää kivoja rantapäiviä, vaikkei lämpöä isoista vesistä vielä saanutkaan.

Lapset rakastaa rantaretkiä, ja varsinkin jos on herkkueväitä. Tänä kesänä melkein joka kerta oli iso vesimeloni mukana ja sillä oli kyllä ihana herkutella. (Toki joka reissulla eri vesimeloni..)

Nyt kesäkuvia katselemaan, niin saa ihania muistoja tähän kalsean kylmään, tuuliseen ja suht märkään syyskuun viimeiseen torstaihin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti