maanantai 14. lokakuuta 2013

Hampaille töitä

Iines sai super ihania, ja söpöjä pikkupurtavia. Nämä on ilmeisesti jonkinlaisia Musti&Mirri myymälän uutuuksia, kasvisluita. Hyvin ovat maistuneet:)
Iines on niin huvittava kun sille antaa jotain extra hyvää, niin vintiö juoksee saman tien hismuista vauhtia omaan piiloonsa tuota herkullisuuttaan hautomaan.




Kynsien leikkuu on ihan tuskaa. Minulle menee suurinpiirtein kymmenen minuuttia per kynsi ja karmee paniikki, jos osunkin hermoon ja aiheutan traumoja ja sit muuttuu vielä vaikeemmaks, ja hyi minua.


Kamalasti vintiö on kyllä kasvanut. Se olisi kamala sääli JOS ei oltais lapsiperhe. Nyt ihan koiran hengen vuoksi olen onnellinen että se kasvaa ja vahvistuu, sillä aikamoista on tämä jatkuva kyttääminen, ettei kukaan juokse päälle, kaadu päälle, heitä päälle tai muuten vaan satu jotain.

Ja ulkona juokseminen on vähentynyt huimasti! Jee! Toivottavasti tuo nyt päätyy iisisti sisäsiistiksi, ettei tarttee alkaa harmaita hiuksia kasvattelemaan.

Kohtapa sitä suunnistetaankin kaupoille, sikäli kun Isotyttö ehtii, ja mennään ostamaan noin kuudet kengät kylmille keleille. Jokaiselle ipanalle yhdet ulkoilukengät ja toiset vähän siistimpään menoon. Kyllä tässä kohtaa pistää vähän mietityttämään, ostellaanko Vikingin gore tex kenkiä á 69,90€-89,90€ cittarin anteliaassa tarjouksessa, vai katsellaanko vähän huokeampia merkkejä;)
Sellaisilla sitä on tullut itsekin nimittäin tallattua, eikä ole jalkavikoja ei.

Sisko soitteli tänään ja riemastui kovin kuultuaan, että aion mennä kuudet kengät ostamaan. Hän aikoo ensitilassa raportoida asiasta miehelleen, joka ei niin kovin hyvin ymmärrä siskoni himoa kenkiin. Yritin vaivihkaa huomauttaa, että käyttäjiäkin on kolme..
Nooh, kyllä minäkin sitten ostelen iiihania kenkiä, koroilla ja ilman;) Sitten..


ps. Piti tässä kirjoittelun lomassa pikapikaa käydä nuudeleilta keitin vesi kaatamassa pois. Kaasin sitten omalle kädelleni. Vähän polttelee kyllä:<

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti