tiistai 15. lokakuuta 2013

Lehdet putoilee, ne viimeisetkin

Kalsean koleana syyspäivänä jota vietän Pikkuemännän sairastelun vuoksi sisätiloissa (haaveillun rataslenkin sijaan), on päässäni soinut tämä biisi. Tämä on yksi yhteisistä lempiartisteista mieheni kanssa.


Kyllähän tämä biisi tämän hetkistä tilanentta varmasti monen kohdalla kuvaa, kuunnelkaa suotimet korvilla jos jokin sattuu särähtämään ikävästi omaan korvaan ;)
Ehkä mennyt vuosipäiväkin nosti tällaisia mietteitä pintaan, en tiedä.

Pikkuemäntä tosiaan on mahdottoman kovassa yskässä (öisin) ja nokka vuotaa mukavasti myös. Aamuksi nousi sitten kevyt kuumekin. Soittelin heti varmuuden vuoksi päivystykseen, kun se punkki kuitenkin oli kiinni, että mitenkä on. Mutta kyllä tuo minusta selkeä räkäkuumeflunssa on. Ohjeeksi saatiin seurailla, ja jos tulee niskajäykkyyttä tai valttoutta niin heti sinne sitten. Lääkettä kun puutiaisaivokuumeeseen ei ole, mutta ei tuo nyt tosiaa siltä vaikutakkaan.

Suunnittelin eilen, että kun Sankari on eskarissa niin lenkkeilen Pikkuemäntä rattaissa sen ajan, mutta haaveeksi jäi.
Harmittaa kun eskarissa oli naamiaispäivä tänään, niin unohdin aamulla kuvata Sankarin ennen lähtöä:( Omeplin illalla leijona asun, ja aamulla maalattiin leijonamaski naamaan. Toivottavasti on edes jotain jäljellä kun haen kotiin;) epäilempä.

Semmosta tapausta. Niin. Ukki sanoo silleesti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti