keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Shop- op- kling!

No nyt on hommailtu talvivetimiä enemmän ja vähemmän. Siistimmät kengät olivat kyllä kiven alla. Löytyivät viimeisestä mahdollisesta paikasta. Pojillekin ne on niin helposti lenkkarimaisia, ja ihan sellaiset ei nyt olleet mielessä.


Isotyttö halusi itselleen edelleen haalarin. Soviteltiin erilaisia kaksiosaisia, mutta hän välttämättä tahtoi haalarin. No mikä ettei. Ja juuri tuo haalari oli ihan best. Se on sellainen kivan kapean mallinen, hoikalle tytölle ei jää liikaa väljää.

Perusteluina haalarille sain selvityksen talvisista lumileikeistä iskän kanssa. Kun ei oo kiva että lunta menee selkään. Se on kyllä totta. Lisäksi haalari on Isotytön mielestä nopsampi pukea päälle ja ei vaatteet lumeennu -> kastu koulupäivinä. 


Kenkiä on vino pino.
Minäkin kyllä tarviisin kahdet uudet kengät talvisiin päiviin. Lumiseikkailuihin ja sitten kanssa vähän siistimpään menoon.
Pikkuemäntäkään ei vielä saanut siistejä kenkiä. Hänellä kun on sellaiset nilkkurit jotka toimii kyllä -10 asteeseen saakka. Luotetaan siihen että ilma kylmenee tasaisesti.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti