keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

"Ilmoituksia lastenhuoneesta"

Tänään on ollut touhua ja tohinaa lasten kanssa. Aamulla olimme extempore-leikkitreffeillä kaverin luona, ja Eskarilainen piti tunnollisesti huolta Sankarin, Pikkuemännän ja kaksivuotiaan jässikän touhuista lastenhuoneessa. Lopulta Eskarilainen kytki lasten leikkimikrofonin päälle ja kuulutti "Ilmoituksia lastenhuoneesta". Meitä nauratti:) Kaveri tuumasi, että olisipa turvallista kun aina vartin välein kuuluisi mikistä lastenhuoneen ilmoitukset, niin voisi touhuilla keittiössä rauhassa.

Mutta kun oikein miettii, niin kuinka pitkä aika on pienelle vartti? Mitä siinä ajassa ehtii? Aikuinen ei ehkä kaksisestikkaan, ja harvemmin aikuiselle tulee hevelipelit mieleen, mutta entä lapselle? Jostain opuksesta luin, että lapsista yksi tunti tuntuu samalla kuin kolme tuntia. Tosiaan; vartti olisi siis 45minuuttia!! Siinä ajassa olisi jo sellaiset urotyöt tehty, että huhheijaa;)

Lisää lapsihauskaa koettiin illemmalla, kun "armas" eno toi lapsille lasten rumpusetin yllärilahjaksi!! Kyllä niistä riemua riittikin -lapsille. Pikkuemäntäkin halusi osansa, nappasi jakkaran ja kapulat ja taapersi niiden kanssa rumpujen ympäri useamman kerran ja koetti taas istua soittamaan.. ei meinannut löytyä hyvää asentoa.

Laitoinkin seuraavan viestin joillekkin menemään:
Eno ymmärsi lasta pientä,
ilahdutti riemastutti rummuilla mieltä.
Vaan mitä on vanhemmat mieltä tästä?
Vain äiti on hätää kärsimässä.
Meteli kun miellyttää myöskin isää,
lapset huutaa kuorossa "soita lisää!".

Tälläista kikatusta tällä kertaa;)
Mukavaa viikonlopun odotusta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti