maanantai 26. maaliskuuta 2012

mammamm

Nyt se on takana, se mahdoton hutina ja ohjelman täyteinen, ihana viikko. Aina niitä mukavia asioita odottaa niiin intensiivisesti ja innokkaana, sitten ne tulee ja menee ja sitten taas aletaan jotain odotella:)
Illalla pääsin jälleen kuntoilun makuun, on nimittäin nyt jäänyt puoltoista viikkoo ihan välistä, mutta kun nyt ei yksinkertaisesti ole ollut aikaa kuin yöllä, ja silloin olen pyrkinyt nukkumaan.

Kyllä tämä valoisuus on ihanaa!! Läksis nuo lumet vielä pois niin jopas ois. Kevättä tässä nautitaan ja nautittiinpa jotain muutakin meillä eilen..


Mitäs sanotte?
Ehkei se ole mikään mestariteos, eikä olekkaan, mutta mielettömän hyvää! 
Vähän löyty vielä jääkaapista, ja aionkin kirjoittelun päätteksi mennä itseäni palkitsemaan tehokkaasta taakse jääneestä viikosta kupillisella teetä ja lautasellisella herkkua:)

Ensi perjantaiksi aion myös askarella jotain herkkua, katsotaan, mitä syntyy..
Silloin emännöin itse pitkästä aikaa koruesittelyä omassa kodissa.
Hetki sitten lähettelin Saksaan jälleen tilauksen. Se on kyllä kehumisen arvoinen jutska tuo jälleenmyyjien tilaussysteemi. Todella helppo ja näppärä:) 
Ja mikä parasta, kaikki tulee suoraan kotiovelle!

Tuossa oli erään emännän kanssa puhetta, että mikseipä hän alkaisi myyjäksi. Hänen esittelyssään oli myynti 500€ jolla hän saa heti 25% alennusta. Eli hänelle tulee tavarat ja käteen jää n. 100€ rahaa. Ei hullumpi hanke:) Ja kun ei voisi helpompaa olla juuri tuo tilausten teko ja niiden perille tulo!

Mutta, tällaista nyt, katsellaan mitä seuraavaksi. Tänään otan rennohkosti. Kokeile sinäkin joku päivä:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti