maanantai 27. elokuuta 2012

Muistutus

Täytyy nyt tätäkin kautta muistutella kaikkia siitä, että Energetix Wellness tarjoaa kahden vuoden takuun kaikille tuotteilleen, koskien myös koruja.
Mistä muualta voi tällaisen takuun saada!

Mikäli siis jossakin tuotteessa ilmenee huomautettavaa, pyydän toimittamaan sen sille jälleen myyjälle, jolta olette sen ostaneet, ja hän hoitaa asian varmasti eteenpäin:)
Luonnollisesti, myös toiset jälleen myyjät auttavat mielellään.

1018
Tämä riipus on minusta aivan ihana!!

785
Ja tämä myös<3

Eli mikäli näistä zirkonein somistetuista riipuksista irtoaa esimerkiksi kivi, niin takuusta kannattaa aina kysellä!

Syksy tuntuu kyllä ihanalta<3
Kesä kun oli niin olematon ja kummallinen, niin on ihanaa, että on nyt reilu syksy. Pimenevät illat ovat jotenkin rauhoittavia, ja niitä on alkanut tässä hiljalleen kaivata ja niistä myös nauttii. Toki, helmikuussa alan jo kovasti odottaa, että illat valostuisivat;)

Kovasti olen sytytellyt kynttilöitä iltoja sulostuttamaan.
Kuntoilukin tuntuu jotenkin mielekkäämmältä näin syksyllä. Kesällä laiskottaa.

Meillä olisi ollut vielä edessä piharakennuksen kunnostusta tässä syksyn mittaan, mutta (jippii!!) se jää ensi kesään, sillä pikkuinen siili päätti sunnuntaina alkaa horrostamaan tuon rakennuksen kyljessä. Eihän sitä nyt enää voi siitä häätää. Julistimme alueen suojelukohteeksi, ja ehkä laitamme siihen jonkinlaiset kepit muistuttamaan myös talvella tuosta pienestä nukkujasta, ettemme kippaile lunta ylenmäärin painoksi päälle.

Lapsista se on tietenkin kovin hauskaa ja suloista.
Siinäpä onkin koko perheelle sellainen mukavan passiivinen projekti;) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti