keskiviikko 28. marraskuuta 2012

Ensimmäisen kerran tein sen "virheen", etten kuvannut leipomaani kakkua. Se on tosin osastoa oppikaa virheistä, mutta pitäähän niitäkin olla. Maku oli mukava, mutta monta mutkaa tuli matkan varrelle;) 
Samoin suolainen piirakka olisi ollut kuvaamisen arvoinen, siitä tuli nätti, mutta jäi sekin, ja kaikki on jo paremmissa suissa:)

Olen tykännyt kuvata kaikki kakut, jotka olen tehnyt. Niitä on kiva katella, ja muistella. Tänään katselin neljä vuotta sitten tekemiäni kakkuja, ja olin havaitsevinani pientä kehitystä;)
On se vaan kiva harrastus, vaikken täytskäri-ihminen olekkaan. Palan kyllä aina maistan, mutta en isoa. Aika hassua, varsinkin kun muuten olen makealle erittäin perso.

Lunta se vaan taivaalta tuprahtelee. Ei pääse vielä kalliolta mäkeä laskemaan, mutta kyllä tuokin määrä jo mukavasti valostuttaa pihaa. 

(Nyt kävi silleen, että kesken kiivaimman kirjoittelun, isäntä tuli viereen toimittamaan omia juttujaan, ja kirjoitusvire ja ajatus karkas jonnekkin. Ei tämä homma siedä keskeytyksiä. Palataan taas:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti