perjantai 16. marraskuuta 2012

Kraak

Tällä rouvalla on ääni kuin variksella.. Kolmatta päivää jatkuva raakkuminen alkaa tympiä, mutta onneksi ei kurkku ole kipeä. Harmittaa kun tämän sairastelun takia jäi muutama kiva juttu kokematta tällä viikolla, mutta viikonloppu on varmasti mahtava ja sitten alkaa taas uusi viikko.

Anoppi ainakin sai mukavat naurut meikäläistä kuunnellessa, ja varsinkin minun naurua kuunnellessa. Siitä sai anoppi sellaiset naurut että niillä pärjää vähän aikaa, ja varmasti muisteleminenkin naurattaa. 
En ole kuitenkaan malttanut hiljaa olla, on taas tullut puhelimessa turistua tänään ihan urakalla, hyöty- ja huviasioita.

Tänään piipahdin ihan lyhyesti katsastamassa olisiko jotain pientä uutta kivaa kaupoissa itselle ja/tai lapsille. Kuinkas ollakkaan, löytyi. H&M myy aian ihanaa tumman sinistä samettipukua pojille! Se lähti mukaan. On talven manoihin ykkoshankinta, tavallinen puku on pienelle minusta niin kylmä.
Myös tytöille löytyi pienet kivat, ja sieltä lastenosastolta sitten myös äipälle;)

Oma luottokampaamoni, on avannut nyt hiljattain myös nettisivut, ja siellä kannattaa käydä vierailemassa, saattaa näkyä tuttujakin;)
(Tästä kampaamosta löysin sen Goldwellin shampoon, jossa ei ole käytetty niitä sellaisia aineita joita haluan kartella.)

Anoppiin liittyen on pakko kertoa yks mehevä juttu..
Hän on usein tuonut lapsille ihania vaatteita tai leluja, kirjoja.. vaikka mitä. Ja me ollaan aina oltu tuomisista superonnellisia, etenkin, kun mies opiskeli ja elämä oli tiukkaa. Kuitenkin, ollaan välillä oltu huolissaan, ettei tuhlaisi elantoaan meihin, vaan myös itseensä, näitä keskusteluja kuunnelleena, nähdessään ikkunasta anopin kerran tulevan meille, eteiseen vastaan mennyt Sankari tuumasi kädet lanteillaan

Ja taas se anoppi tulee kassin kanssa!

Kyl meitä nauratti ihan hirveesti. Varsinkin kun tuota lausuntoa sävytti väsynyt huokaus.
Kiitos anoppi kaikista kasseista!!! Mutta saat tulla myös ilman:)


2 kommenttia:

  1. Koitahan nyt olla raakkumatta, että ääni paranee! :D

    VastaaPoista
  2. Ääni alkaa olla jo kivalla mallilla, mutta melkein viikon tosiaan raakuin.. enhän malta toki olla hiljaa;) No, nyt käheys on melkein ohi, yskä tuli tilalle..

    VastaaPoista