keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Lapset mukaan

Muistan, kun Isotyttö oli noin vuoden, ei kuitenkaan ihan vielä kahta, kun kaveri tuli tyttöä meille hoitamaan. Tuntui ihan superhölmölle lähteä kotoa, ja jättää tyttö kotiin. Siis minkä ihmeen takia! Me teimme niin, koska niin kuuluu tehdä. Pariskunnan on otettava kahdenkeskistä aikaa.

Pizzeriassa istuskellessamme, tuijottelimme vuorotellen syöttötuolin paikkaa pöydän päässä. Olimme kumpikin samaa mieltä siitä, että Isontytön paikka olisi ollut siinä, meidän kanssamme. Tuntui, kuin aikaa olisi pitänyt yrittää tappaa.

Siitä on kulunut vuosia, ja lapsia on nyt kolme. Vasta nyt olemme alkaneet ottaa sitä yhteistä aikaa, silloin tällöin. Ehkä kolmesti tänä vuonna.. 
Meillä lapsukaiset menevät nukkumaan hyvissä ajoin illalla, ja siten meille jää joka ilta (kun olemme molemmat kotona) aikaa olla kahdestaan. Siksi sellaista kaipuuta kahdenkeskisiin irtiottoihin, ei ehkä ole syntynyt.

Kuitenkin, oli tosi kivaa käydä tässä taannoin ystävien kanssa syömässä ja biljardia pelaamassa ilman lapsia. 

Eniten molemmat kaipaamme sitä ihan omaa aikaa. Sitten kun ollaan yhdessä, on lapset mukana, ja he kuuluvat siihen yhdessä oloon.

Tässä viime aikoina olen yrittänyt taas enemmän miettiä juttuja, mihin voisi ottaa lapset mukaan. Moni juttu kyllä sujuu nopsemmin ja vaivattomammin, kun tekee tosta noin vaan ihan itse, mutta sellaisesta ei kukaan saa mitään elämyksiä.

Yhdessä tekemisestä syntyikin meille kelpo kasa maistuvia karjalanpiirakoita!



Keittelin puuron ja kaulitsin ruiskuoret valmiiksi. Mallin näytin rypytykselle, mutta sen jälkeen en hommaan puuttunut, nostelin vain valmiita tuotoksia pellille.
Kylläpä piirakat maistuivat ja lapset olivat niin polleina omasta kädenjäljestään. Ja oikein somia pairakoita olikin, ei olis yhtään hävettäny vieraillekkaan tajota -jos olis riittäny;)

Olispa vaan moni homma kivaa kun yhdessä tekisi. Jo vaikka pelkkä sukanneulominen. Olispa kiva pyytää tupaan muutama puikkojen kilisyttelijä ja neuloa yhdessä pitkin iltaa:) Ja siihen lapsetkin mukaan omine lankoineen -jos ei muuta niin nauttimaan siitä vanhan ajan lempeästä fiiliksestä, kun on lämmin, turvallista ja naisia piiri porisemassa<3


1 kommentti:

  1. Hyvä ajatus , oma neulepiiri, mukana ollaan! Sain muuten sukat valmiiksi...

    VastaaPoista