lauantai 8. joulukuuta 2012

Leikkiessä oppii

Lapsille maistuu leikit, sisällä ja ulkona. Nyt on sen verran rähmäinen keli, että lelut ovat ahkerassa käytössä. Jospa illaksi selkiintyisi, voisi lähteä vaikka pulkkailemaan. Tai ehkä ei. Ei nämä minun kyljet anna vielä pulkkaa kiskoa:(

Olin viikko sitten opettavaisilla, toiminnallisilla lelukutsuilla.
Leikkien-kutsut tuovat erilaisia leluja ja pelejä, monen ikäisille, kotiin, ja vieraat saavat niitä sitten testailla. Mainio idea, vaikkakin kova työ esittelijälle etsiä, ja siivota esittelylelut sitten lopuksi.

Lelut ja pelit vaikuttivat laadukkailta, joten särkymisen vaaraa niissä ei liene ole.
Kotoa lähtiessä sanoin etten aio tilata mitään, mutta testaillessani leluja (olin varmaan ainoa pelaava/leikkivä aikuinen) ihastuin moneen, ja tilasin kaksi.



Tätä Safari-peliä on tarkoitus pelata yksin, mutta yhteistyö ei ole pahasta. Itse en saanut kutsuilla vaikeimpia tasoja ratkottua, joten tästä löytynee haastetta myös Sankarille ja Isolletytölle. Tämä on helppo ottaa mukaan myös autoon. Aika kuluu, eikä peli sisällä pikkuosia.
Pelissä on vihko jossa on kuusikymmentä tehtävää. Esim. Laudalle pitää jäädä kaksi sarvikuonon, uksi leijonan ja yksi seepran kuva.
Laudalle aseteltavilla neljällä muotopalalla peitetään muut eläimet. Alusta loppuun tehtävät vaikeutuu..



Tässä Bill&Betty-pelissä on ideana nuotoilla palikoista alkuasetelma ja sivun yläreunassa mainittuja palikoita käyttäen päästä lopputulokseen..

Tällaisia opettavaisia jutskia siis halusin meille. Muitakin tietysti, mutta nämä nyt:)
Sankari pesi juuri iskän muistipelissä 12-4, ja isi tuli lohduttautumaan kahvikupposen ääreen.
Pitäisiköhän minun harjoitella ensin itsekseni noita uusia pelejä, ettei lapset pese minua ihan kuus nolla..





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti