perjantai 28. joulukuuta 2012

Vauhtia piisaa

Pikkuemäntä on antanut pestä unilampunsa, ja antanut Kuninkaan leikkiä sillä. Mukavin leikki oli lampun piilotus. Piiloleikit kun ovat niin hauskoja:)
Nyt kuningas on a'miuAkki, Pikkuemännälle<3

Isontytön korvatulehdus ja siitä toipuminen oli pitkällinen juttu, mutta nyt neiti on kunnossa. Harmillista, että sattui sellaisen saamaan, mutta kovimmilla pakkasilla oltiin sisällä, ja sitten kun lauhtui, alkoi vointi parantua. Nyt ulkona on lähes suvikeli, ja takapihalla komeilee jäälyhty, jonka Isotyttö valmisti Kuninkaan kanssa järvestä sahatusta jäästä.

Tänään on luvassa ihanaa, kun saan olla yhdessä hyvän ystävän kanssa:) Luvassa on varmasti mukavaa aikaa, paikalla on nimittäin yksi merkillisen mukava anoppikin;)

Kati arpoo Riiminkaa blogissaan Ei Ihan Vielä.
Joten kaikki Riiminka-fanit sinne kurkkimaan ja onnea koittamaan, sillä arpoja on mahdollisuus saada peräti kolme.
Itselle Riiminka tuli tuttavuutena nimenomaan em. blogin kautta. Arvottavana olevat tuotteet olisivat itselleni ensimmäiset laatuaan Riiminkaa, kauniita ovat.

Seuraavaksi postaan omia toppeja ja floppeja.. Pari kakkua jotka olen thenyt, joista toinen on mukiinmenevä, toinen harmitti pöytään aikanaan nostaa (no sellaisia on tullut kyllä tehtyä useampiakin) mutta laitetaan nyt samanhenkiset kakut niin on kiva siinä sitten.

Kunhan arki taas alkaa, haluaisin paneutua vähän käsitöihin, olis muutama figuuri tehtävänä, kun ne on tullut lapsille luvattua;) Eipä pääse ainakaan unohtumaan, kun näitä muistuttelijoita on..

Mukavaa eloa&oloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti