tiistai 8. tammikuuta 2013

Karhujahdissa

Eilen kävin siis verokarhun pakeilla.
Noh, huonon tuurin ansiosta minulle sattui virkailija jolla ei ollut paras asiakaspalvelupäivä meneillään, joten en tullut hullua hurskaammaksi.
Aiemmin minulle on osunut niin mukavia virkailijoita, että pitää ihan ihmetellä:) Nimittäin sen huomioon ottaen, että yleensä ihmiset valittavat kyseisessä toimistossa saamansa palvelun tasoa. Itselleni tuli vasta eilen sellainen kokemus.
Mutta onhan näitä huonoja päiviä joskus itsellänikin.

Esimerkiksi nyt. Tukka ponnarilla niskassa, mustaa päällä, naama meikittömästi laikukkaana, ja ehkä kalpeahkona. Ja mieli hieman alavireisenä -päivä kun on harmaa ja sateinen ja tekisi mieli lukea peiton alla, mutta eipä se nyt kolmikon kanssa oikein onnistu;)

Emäntä on paastonnut kaksi edellistä päivää, ja eilen paikansin syyn päiväunien jälkeen kuultamaan tulleiden hampaiden syyksi. Tänä aamuna neiti oli jo ihan heiveröinen kun ei se ruoka ole alas mennyt, mutta kun pääsi leipään kiinni niin sitä kyllä sitten meni. Rahkaa myös -kahden aamiaisen verran. Lounasta meni myös enemmän kuin aikamies syö yhdellä verolla.
Joten parantumista havaittavissa<3

Kohtapa minä kipaisn kangaskauppaan kurkkaamaan, olisko jotain ihanaa ja tarpeelista nyt ilmenneeseen akuuttiin tarpeeseen;)
Sitä ennen, ihanaa iltatunnelmaa pienestä aulastamme..



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti